Beyaz Saray'da Eklat: Trump ve Avrupa'nın Geleceği – Dünya Düzenimiz Sang

Nil

New member
Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya Ukraynalıların başkanları üzerinde anlaşırlarsa, barış Avrupa'yı tehdit etmekle tehdit eder.

Dünya düzenimiz. Neredeyse her saat, Amerikan hükümeti asla bir hukukun üstünlüğünde aşılmaması gereken kırmızı çizgileri geçiyor. Medya Sel Postası -Muhtemelen bükülmeler. Wolodymyr Selenskyj bir diktatördür. G 7'nin bir açıklamasında, “Rus saldırganlığı” artık konuşulmamalıdır. Avrupa'ya karşı bir ticaret savaşı kurulurken, aynı zamanda Çin'deki komünistlerle anlaşma yapıyor.

Ve şimdi Ukrayna başkanı ödevini yapmayan bir okul çocuğu gibi Beyaz Saray'dan atıldı. Selenskyj'in son derece beceriksiz davranması neredeyse hiçbir şey yapmaz. Kendisini bir saldırganlık savaşına karşı savunan bir ülkenin lideri, koruyucu gücü tarafından muamele görmez. Koruyucu güç artık artık olmamak veya sayfaları değiştirmedikçe.

Birçok transatlantik – ben de – son birkaç hafta içinde kışkırtıcı konuşmaların ve yayınların arkasında bir şekilde yapıcı bir kavram olduğunu ummak istedim. Tahriş edici görünen müzakere taktiği, ancak sonuçta Rusya'nın Cumhurbaşkanı Vladimir Putin'in Avrupa ve Amerika'yı tekrar içerdiği ve birleştirdiği şaşırtıcı derecede iyi bir sonuca yol açıyor. Donald Trump'ı ciddiye almalısınız, ama kelimenin tam anlamıyla değil, Hope'un çözümüydü.

Bu umut yok edildi. Trump ne dediğini söylüyor. Ve bunun onlarca yıldır Avrupa tarafında duran Amerika ile hiçbir ilgisi yok. Benim için Ukrayna her zaman bu hükümetin yasayı mı yoksa fırsatı mı izlediğini gösteren test durumuydu.

Trump's America Ukrayna kurban ediyor

Şimdi açık: Trump'ın Amerika'sı Ukrayna'yı feda ederek, işlemsel bir “önce Amerika” ve “sadece Amerika” stratejisinin transatlantik bir güvenlik mimarisini feda ediyor. Politika bu mantıkta diğerleri gibi bir iştir. Uluslararası uluslararası hukuk bile rahatsız etmemelidir.

Putin, Amerikan desteği ile savaşının dördüncü yılında Ukrayna'ya karşı zafer ilan ederse, bu dikte barışı Pasifistlerin her zaman korktuğu bir tırmanışın başlangıcı olacaktır. Aynı zamanda Ukrayna'nın Batı boyunca yarı yürekten ve tereddütlü bir desteğinin sonucudur. Avrupa aracılığıyla.

Şimdi değişmek zorunda. Beyaz Saray'dan rahatsız edici resimler ve cümleler bir şeyi açıklığa kavuşturdu: Avrupa Ukrayna'yı düşürürse, Avrupa düşer.