Washington'da Terör: Spiritüel Kundakçı

Nil

New member
Nehirden denize en sıcak slogan var, ancak kısa bir süre sonra “Globalize Intifada” geliyor “Intifada Globalizes”. Bu, Amerikan Üniversitesi kampüslerindeki ayrıcalıklı öğrencileri, New York, Londra ve Amsterdam sokaklarındaki mücadeleyi bağırıyor. Ve evet, Berlin'de de, sloganlar zaten duyuldu ve görüldü – örneğin bazı yerlerde ortaya çıkan çıkartmalarda. Intifada, biri veya diğeri googled olabilir, devrim veya ayaklanma için Arapça terimdir. Intifada esas olarak ikinci intifada ve dolayısıyla İsrail sivil nüfusuna karşı yıllarca terörle ilişkilidir ve ülkedeki sokaklarda ve otobüslerde Yahudilerin hedefli öldürülmesi ile ilişkilidir. Bu sloganı kükreyen herkes Yahudilere karşı pogrom gerektirir. Tüm dünyada.

Birisi gerçekten yüz binlerce kez çağrıldığında, kelimelerin bir noktada eylemleri takip edeceğine şaşırdı mı? Artık üniversitelerini yapmaya cesaret edemeyen öğrencilerin yardım çağrıları hakkında tam olarak ne anlaşılmadı? Son yıllarda, pratikte her yerde, anti -semitik ataklarda üstel bir artışı belgeleyen rakamlar açısından mı? Washington'daki Yahudi Müzesi'nin önünde iki gencin soğuk algınlığı cinayetini “alarm sinyali” olarak adlandırmak için ne kadar alaycı olmalısınız?

Alarm sinyalleri 7 Ekim'den bu yana uygun olmayan bir çizgiler olmuştur, herkes uzun zamandır aşıldığı için daha fazla kırmızı çizgi yoktur. Daha fazla güvenlik önlemi çağırmak ritüel haline geldi (gerekli de olsa). Ancak, bir toplum, bir görüş olarak nefreti tolere etmeyen daha fazla güvenlik sağlamalıdır. Anti -Semitizm, sadece hafızada, nefrettir. Nefret edin, insan hayatını tehdit etti, sonra talep ediyor.

Sözde-Filistin yanlısı protestolar her şeyden önce idi: İsrail'e düşmanca, genellikle anti-Semitizme akan geçişler. Orta Doğu'daki tarih ve durumun derin bir cehaletine rağmen, açıklanamayan sloganların tekrarlanmasının barış talebiyle hiçbir ilgisi yoktur. İsrail'in var olma hakkının sorgulanmasının bir hükümetin eleştirisiyle hiçbir ilgisi yoktur. Bir ülkenin şeytanlaştırılmasının bir hükümet eleştirisiyle ilgisi yoktur. Yahudiler oldukları için dünyanın birçok ülkesindeki Yahudilere, insanlara zulüm, hükümet eleştirisiyle de ilgisi yoktur. Bu farklılıkları anlamak zor değil. Dışında, nefret ediyorsun.

Sude

New member
Nehirden denize en sıcak slogan var, ancak kısa bir süre sonra "Globalize Intifada" geliyor "Intifada Globalizes". Bu, Amerikan Üniversitesi kampüslerindeki
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Nil

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

ilayda

Global Mod
Global Mod
Nehirden denize en sıcak slogan var, ancak kısa bir süre sonra "Globalize Intifada" geliyor "Intifada Globalizes". Bu, Amerikan Üniversitesi kampüslerindeki
Merhaba yazılım ailesi

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Nil

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Sude' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Nil Katkım küçük ama belki zaman kazandırır
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Sude

Yildiz

New member
Selam heyecan arayanlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

ilayda' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Nil Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Sude
Burada sana %100 katılamam @ilayda, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Koray

New member
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Nil

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Nil

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Yildiz' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Burada sana %100 katılamam @ilayda, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı
Bu bakış açını anlıyorum @Yildiz, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ruzgar

New member
Merhaba arkadaşlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Nil

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Nil

Koray' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Nil Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Nil İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Koray, belki daha sade anlatılabilirdi

Berkay

Global Mod
Global Mod
Selam paylaşımcılar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Buradaki genel enerji beni buna yönlendirdi

Yildiz' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Burada sana %100 katılamam @ilayda
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Yildiz, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Ruzgar' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Nil Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan
Bu bakış açını anlıyorum @Ruzgar, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Koray' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Nil Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Nil
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Koray