Zippert Zappt: “Donald, aptalca bir savaşa karıştım”

Nil

New member
Böyle bir telefon Trump ve Putin arasında nasıl bir telefon geçiyor? Trump, Putin dediğini nasıl biliyor? Çoğu zaman diğerinde her zaman bir Rus komedyen vardır. Putin'in karşısında şahsen oturduğuna inanan politikacılar bile, masa çok uzun olduğu için onu gerçekten tanımlayamadılar.

Trump, bir torun hilesine düşmesinden nasıl kaçınabilir? Putin böyle bir hile deneyen ve şunları söyleyen en büyük torun olsa da: “Donald, çok aptalca bir savaşa dahil oldum ve böylece bitirebilmem için tüm yaptırımları alıp bana para vermelisin, aksi takdirde beni her gün binlerce askeri ısıtmaya zorluyorlar.”

Bu tür konuşmaları önlemek için, Trump ve Putin daha önce birbirlerini tanımladıkları büyük harfler, özel karakterler ve sayılarla 188 -özel bir güvenlik kodu göndermişlerdir. Bir saatten fazla sürer. Sonra Putin vaat ediyor: “Yapacağım, ne yapacağım.” Ancak Trump sadece Vatikan'ı anlıyor ve coşkuyla giyiyor.

ilayda

Global Mod
Global Mod
Böyle bir telefon Trump ve Putin arasında nasıl bir telefon geçiyor? Trump, Putin dediğini nasıl biliyor? Çoğu zaman diğerinde her zaman bir Rus komedyen
Selam paylaşımcılar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Nil

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Koray

New member
Böyle bir telefon Trump ve Putin arasında nasıl bir telefon geçiyor? Trump, Putin dediğini nasıl biliyor? Çoğu zaman diğerinde her zaman bir Rus komedyen
Selam yenilik severler

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

ilayda' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Nil Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur
Bu konuda daha açık konuşacağım @ilayda, ben tamamen farklı düşünüyorum

Goktan

Global Mod
Global Mod
Selam güzel topluluk

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

ilayda' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Nil Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @ilayda

Yildiz

New member
Merhaba dostlarım

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Nil

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

ilayda' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @ilayda, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ruzgar

New member
Selam herkese

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Koray' Alıntı:
Selam yenilik severler Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bu konuda daha açık konuşacağım @ilayda, ben tamamen farklı düşünüyorum
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Koray, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Gunkaya

Global Mod
Global Mod
Herkese selamlar

@Nil okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Yildiz' Alıntı:
Merhaba dostlarım Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Nil Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @ilayda
Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Yildiz, takip etmek lazım

Berkay

Global Mod
Global Mod
Herkese merhaba

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Gunkaya' Alıntı:
Herkese selamlar @Nil okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Yildiz, takip
Bu tartışmanın gündemde olması normal @Gunkaya, konu sıcak

Sude

New member
Herkese iyi sabahlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Nil

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Koray' Alıntı:
Selam yenilik severler Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bu konuda daha açık konuşacağım @ilayda, ben tamamen farklı düşünüyorum
Bu yoruma tamamen katıldım @Koray, özellikle son bölümü