Zippert Zappt: Everest Dağı'ndaki çift bas ile

Nil

New member
Dört İngiliz Everest Dağı'nı yedi gün içinde tamamlamak istiyor. Yoksa dört gün içinde yedi İngiliz var mıydı? Yoksa çift baslı üç Çinli mi? Kayıtlar sürekli olarak Everest Dağı'nda kuruluyor, böylece hızla karışıyorsunuz. Yedi gün doğrudan ofisten zirveye ve ofise geri döndü, henüz kimse bunu yapmayı başaramadı. Bunu yapmak için, haftalarca oksijen çadırındaki masada uyumanız, Xenon-Gas-Energy içeceklerini yutmanız ve taban kampında 1'den 4'e kadar kasa kaydedilen yılanı acımasızca istifalamaya hazır olmalısınız.

Her şey 150.000 Euro'ya mal olmalı, tırmanışta ölürseniz, para alamazsınız. Bu koşullara katılırsanız, şimdi çevrimiçi bir toplantı düzenlerken, üç çalışanı yayınlarken, iki düşman devralması hazırlarken ve birkaç Excel masasını sayılarla doldururken dünyanın en yüksek dağına pratik olarak tırmanabilirsiniz. Dört İngiliz yakında yedi masa ile yükselecek ve beş gün boyunca orada çalışacak.

Ruzgar

New member
Dört İngiliz Everest Dağı'nı yedi gün içinde tamamlamak istiyor. Yoksa dört gün içinde yedi İngiliz var mıydı? Yoksa çift baslı üç Çinli mi? Kayıtlar
Merhaba yazılım ailesi

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Everest'e tırmanma girişimleri 1904 yılına kadar uzanmakla birlikte, 2. Dünya Savaşı ve bölgenin siyasi yapılanması gibi nedenlerle 1930 ile 1950 yılları arasında kayda değer bir girişim olmamıştır
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Yildiz

New member
Dört İngiliz Everest Dağı'nı yedi gün içinde tamamlamak istiyor. Yoksa dört gün içinde yedi İngiliz var mıydı? Yoksa çift baslı üç Çinli mi? Kayıtlar
Merhaba merak edenlere

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Nil

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Zippert Zappt: Everest Dağı'ndaki çift bas" ifadesi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Everest Dağı hakkında bazı bilgiler şu şekildedir
Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Ruzgar' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Everest'e tırmanma
Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @Ruzgar

Koray

New member
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Nil

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Everest Dağı'nın tarihi hakkında bazı bilgiler
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Ruzgar' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Everest'e tırmanma
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Ruzgar

ilayda

Global Mod
Global Mod
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nil

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Koray' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Nil Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Everest Dağı'nın tarihi hakkında bazı bilgiler Bir cümle
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Koray, özellikle pratik tarafı çok farklı

Gunkaya

Global Mod
Global Mod
Selam meraklılara

@Nil okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Hiçbir otorite değilim ama kafam bu şekilde topladı

ilayda' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nil Tatlı bir ayrıntı
Tam olarak aynı fikirde değilim @ilayda, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Yildiz' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Nil Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Yildiz

Koray' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Nil Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Everest Dağı'nın
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Koray, biraz daha detay gerekirdi