Zippert Zappt: Lindner en güzel koalisyonları nasıl kıracağını biliyor

Nil

New member
Friedrich Merz'in yeni işini borçlu olduğu ve FDP'yi dört katlayan, saçma sapan olan Christian Lindner, bu adamın gelecekte serbest konuşmacı ve yazar olarak parasını kazanmak istediğini söyledi. Yani büyük bir değişiklik değil, çünkü Lindner milyonlarca insan tarafından esas olarak mağara denklemlerinin ve takvim sözlerinin yaratıcısı olarak tanındı: “Yönetmemek yanlış hükmetmekten daha iyi değil” ya da “Borç freni için sokakta oturmadım ve daha sonra yumuşatmalarına katılmak için kendimi halka açılıyor.”

Şu andan itibaren eski finans bakanını aile kutlamaları, epifani toplantısı, fren üreticilerinden şirket yıldönümleri veya DogeFriedhöfen'deki cenaze kutlamaları için rezervasyon yapabilirsiniz. Nedeni ve konu tamamen alakasızdır, çünkü Lindner herhangi bir zamanda ve herhangi bir miktarda kullanabileceği muazzam hardal malzemeleri vardır. Ayrıca görevdeki hükümete danışman olmalı, çünkü Lindner en güzel koalisyonların ne ve nasıl kırılabileceğini biliyor.

Berkay

Global Mod
Global Mod
Friedrich Merz'in yeni işini borçlu olduğu ve FDP'yi dört katlayan, saçma sapan olan Christian Lindner, bu adamın gelecekte serbest konuşmacı ve yazar
Merhaba teknoloji meraklıları

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

ilayda

Global Mod
Global Mod
Friedrich Merz'in yeni işini borçlu olduğu ve FDP'yi dört katlayan, saçma sapan olan Christian Lindner, bu adamın gelecekte serbest konuşmacı ve yazar
Merhaba buradan geçen herkese

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Nil

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Berkay' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu
Tam olarak aynı fikirde değilim @Berkay, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Goktan

Global Mod
Global Mod
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Nil

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Berkay' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Berkay, çok genel kalmış

Koray

New member
Merhaba uzmanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nil

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

ilayda' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Nil Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Tam olarak aynı fikirde
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @ilayda, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Gunkaya

Global Mod
Global Mod
Selam maceraperestler

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Nil

@Nil gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Berkay' Alıntı:
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Berkay

Sude

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Nil

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Nil

Goktan' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Nil Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır Bence yeniden düşünmen
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Goktan, o zaman daha ikna edici olurdu

Yildiz

New member
Selam bu başlığa uğrayanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Özet gibi olacak ama elimde kalan fikir aşağı yukarı bu

Sude' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Nil İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sude

Gunkaya' Alıntı:
Selam maceraperestler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Nil @Nil gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve
Belki haklısın @Gunkaya, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Koray' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nil Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Sert olacak ama bu yorum biraz
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Koray, özellikle ikinci kısım tartışmalı